Flank steak sandwich

17.09.2016

Úžasný recept, kde hlavní úlohu hraje kvalitní hovězí maso a kečup z uzené červené řepy od The Foraging Fox.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Restovaný chřest s tamarindovo medovým přelivem

17.07.2016

Restovaný chřest s tamarindovo medovým přelivem je tím nejjednodušším receptem, který zvládne opravdu každý. Tamarindové chutney dodává pokrmu ten správný exotický šmrnc.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Hovězí roláda s Moravskou vinnou hořčicí

17.07.2016

Hovězí roláda s vinnou hořčicí z odrůdy Merlot. Podávaná s čerstvými bramborami či rýží. Dokonalé spojení chutí!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Salát s pikantními krůtími medailonky

17.07.2016

Letní salát s kuřecím masem a gurmánskou vinnou hořčicí vyrobenou s modrou odrůdou červeného vína Merlot. Jednoduchý recept pro všechny gurmány, přátelé masových bašt i lehkých pokrmů.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Spaghetti s lilkovo tomatovou omáčkou

15.07.2016

Těstoviny s lilkovo tomatovou omáčkou. Chutné vegetariánské jídlo, kterým však nepohrdne ani žádný gurmán! Tak s chutí do toho!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Barbecue s tamarindovým chutney

15.07.2016

Masový nářez s tamarindovým chutney. Exotický tamarind by neměl chybět na žádné grilovačce. Dokonalé spojení exotiky a klasického barbecue/BBQ. Super gourmet zážitek!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Svěží salát z barevných rajčat

15.07.2016

Super lehký salát s barevnými rajčátky a exotickým tamarindem. Skvěle osvěží v horkých letních dnech. Chuťově pestrý a nabitý vitamíny!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Grilovaný sendvič s tamarindovým chutney

15.07.2016

Výborný sandwich, který si zamilujete! Exotický tamarind mu dodává netradiční sladko-kyselkavý chuťový odstín. Připravíte snadno a rychle! Pro všechny milovníky rychlých a zdravých pokrmů!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Lososový burger s kečupem z červené řepy a lilkovou majonézou

15.07.2016

Gourmet burger s lososem, lilkovo-bazalkovou pastou a geniálním kečupem z červené řepy. Dokonalý ohňostroj chutí pro všechny milovníky kvalitních hamburgerů, mořských ryb a 100% přírodních pokrmů!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Rukolový salát s Malinovým octem s rozmarýnem a nektarinkami

22.06.2016

Jednoduchý, lehký a dokonale svěží salát s prvotřídním malinovým octem s rozmarýnem a nektarinkami. Ideální na letní piknik či grilovačku s přátely.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Pohár s borůvkovými pošírovanými nektarinkami

22.06.2016

Ovocný pohár, který si zamilujete. Fantazie chutí v exkluzivním pohárku, v němž se snoubí chuť šťavnaťoučkých nektarinek a prvotřídního borůvkového octu s limetkou.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Jahodové kuřecí Caprese

22.06.2016

Kuřecí caprese s jemným dotykem jedinečného jahodového octa. Nejenom letní zdravá rychlovka pro všechny gurmány!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Super Ooh Chilli Tagliatelle

29.05.2016

Prémiové tagliatelle s arašídovým máslem v chilli variantě. Odlehčený, jemně pikantní těstovinový pokrm. Rychlý a snadný recept!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Smoothie Get Fruity

29.05.2016

Luxusní, antioxidanty nabité smoothie s ovocnou tyčinkou Get Fruity skvěle osvěží a zasytí. Výborná snídaně i svačinka.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Kuřecí špízy Satay s Ooh Chilli arašídovým máslem

28.05.2016

Kuřecí špízy s pikantním arašídovým máslem. Jedinečná masovo-oříšková pochoutka, jejíž příprava není vůbec složitá. Také skvělý tip na gril!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Cuketová pizza s olivovou tapenádou

4.05.2016

Pizza na řecký způsob z cuketek a s toppingem z luxusní olivové tapenády s fíky a mátou. Co více si v létě přát?

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Zapečený lilek s rajčetem, mozzarellou a olivovou tapenádou

27.04.2016

Jednoduchý gourmet předkrm ideální na letní párty! Kapary z tapenády z kalamata oliv, fíků a máty dodávají pokrmu delikátní slanou jiskru.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Chřestová frittata s Chilli Jam Billy´s Champion

24.04.2016

Nevšední omeleta s chřestovými stonky a jemnými podtóny pikantího Billy´s Chilli Jamu, to vše doladěno lahodným dresinkem z červené řepy.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Žampiony Portobello plněné tapenádou z oliv

23.04.2016

Pro všechny gourmety i příznivce chutných vegetariánských pokrmů! Žampiony na řecký způsob plněné delikátní náplní z oliv, fíků, máty či kozího sýra.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Spaghetti Bolognese s Billy´s Chilli Jam

22.04.2016

Tradiční italské bolognese tak trochu jinak. Chuťově zvýrazněny množstvím lahodných ingrediencí včetně chladivě-pikantního tomatového Billy´s Jamu.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Mrkvové rohlíčky s povidly

8.04.2016

Mrkvové rohlíčky s pomerančovou kůrou a lahodnými švestkovými povidly dle staré rodinné receptury. Tento recept Vás vrátí zpátky v čase.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Krůta Kiev se Smelly Garlic, kokosem a Pecky Peanut

19.03.2016

Lahodné krůtí oválky s česnekovou náplní a kokosovým posypem. Pro všechny milovníky kvalitních burgerů a exotických pokrmů. Dobrou chuť!

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Pasta con pesto

19.03.2016

Pravá Itálie na Vašem talíři! Ty nejlepší ingredience ukryté ve sklence delikátního pesta a prvotřídních tagliatelle z českých rukodělných manufaktur. Jednoduchá příprava.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Papriky plněné feta sýrem a Red Pestem

19.03.2016

Vaše grilování už nikdy nebude takové, jaké bývalo. S tímto receptem okouzlíte během teplých letních večerů celou vaši rodinu a přátele.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Studený rýžový salát s Riceberry a pikantním kuřecím masem

16.02.2016

Jednoduchý studený rýžový salát, který se hodí k jakémukoliv grilovanému masu nebo zelenině. Vaši hosté ho na letní grilovačce budou zbožňovat. Je svěží a pikantní. Přestože lehký, zasytí.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Hříbkové tagliatelle se smetanovou omáčkou s hříbky a dorůžova pečenou panenkou

16.02.2016

Domácí semolinové těstoviny s příchutí hříbků dle nejlepší italské tradice, podávané s luxusní panenkou. Pro všechny příznivce lehké italské kuchyně i masových pokrmů.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Snídaňové tvarohové lívanečky

15.02.2016

Lahodné lívanečky s povidly jsou ideálním startem do nového dne, ale hodí se skvěle i jako odpolední dezert. Recept i povidla dle staré babiččiny receptury.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Smelly Guacamole

15.02.2016

Pro milovníky guacamole jsme připravili velice jednoduchý recept, který je vhodný nejen k tortilám či nachos, ale lze použít také jako pikantní pomazánku do sendvičů, na toasty, rozpečenou bagetku nebo jen tak samotný.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Česnekový kořeněný chléb

15.02.2016

Nic nechutná lépe než čerstvý chléb. Tento česnekový kořeněný chléb je skvělý jako snídaňová pochoutka či pikantní dezert k večernímu vínování. Můžete jej namáčet do olivového oleje, se kterým tvoří dokonalou dvojici.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Cizrnové brownies s uzenými mandlemi

1.02.2016

Brownies je skvělý desert s mnohostranným použitím. Můžete jej jednoduše zabalit dětem do školy na svačinu, mlsat k dobré kávě či čaji, anebo jej podávat teplý s vanilkovou zmrzlinou a malinovým coulis jako špičkový desert.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Babiččin erteplový mls

18.01.2016

Brambory důkladně omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme a několikrát propíchneme vidličkou. Potřeme řepkovým olejem a ze všech stran posypeme mořskou solí. Pečeme cca 1 hodinu, v závislosti na velikosti brambor. 

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Těstovinový salát s Granny’s dresinkem s estragonem

18.01.2016

Uvaříme oblíbené těstoviny al dente, scedíme a přidáme do nich trochu másla. Avokádo oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Opečenou pancettu překrájíme na tenčí proužky a spolu s piniovými semínky, petrželkou a avokádem

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Fazolový salát s tuňákem

17.01.2016

Velice jednoduchý a chuťově skvělý salát, jehož základem je sytá bílá fazole a tuňák. Vše doplněno pikantním hořčičným dresinkem s kapary a provoněno lehounkým olejem s příchutí citronové trávy.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Dýňové rizoto ze Sadri rýže

17.01.2016

Jedinečné rizoto připravené z unikátní íránské rýže Sadri, typické svou nadýchaností a květinovou vůní. Tentokrát s lososovým toppingem a dýňovým podkladem.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Mučenková mousse au chocolat

17.01.2016

Dezert s marakujovo-citrónovou náplní, který ocení nejeden gurmán, je připravován v duchu pravé francouzské kulinářské tradice. Připravte své mlsné jazýčky na skutečnou delikatesu.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Zmrzlina s fíky a Relish ze sladkých oliv, fíků a mandlí

15.01.2016

Kombinace karamelové chuti Relish z oliv, fíků a mandlí a kvalitní vanilkové zmrzliny je naprosto neodolatelná. Tento recept si zamilujete a stane se z něj váš tajemný dezert pro všechny vaše návštěvy...

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Fazolkový salát s mandlovým pestem

15.01.2016

Nejprve dáme vařit velký hrnec vody. Fazolkám zastřihneme konce se stopkou (můžeme je překrájet na menší kusy). Vodu osolíme, zvýšíme plamen na maximu a fazolky vložíme najednou do vařící vody (var by se neměl přerušit), stáhneme plamen..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Slané mandlové muffiny se sušenými rajčaty a bazalkou

15.01.2016

Rozpálíme troubu na 180°C. Mandle umeleme nebo nastrouháme najemno. Rajčata necháme okapat od oleje a nakrájíme nahrubo. Bazalkové lístky nasekáme. Bazalkou ani rajčaty nešetříme. Namleté mandle smícháme s moukou, práškem do pečiva a parmazánem (60g)...

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Risotto s kečupem s červené řepy

15.01.2016

Rizoto, jak ho neznáte. Luxusní pokrm s kečupem z červené řepy. Nesmírně zdravé, vysoce delikátní a v růžovém kabátku..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Sépiové tagliatelle s domácím pestem

14.01.2016

Sépiové tagliatelle s panenským olivovým olejem. Skvěle se pesto ze slunečnicových semínek, které podtrhne chuť těstovin.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Bramborový rybí koláč s Captain Cat´s Môr

14.01.2016

Bramborový rybí koláč s mořskou kořenicí směsí Captain Cat´s Môr dle receptu věhlasné anglické cateringové rodinné firmy The Pembrokeshire Beach Food Company.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Krémový Seafood Chowder s Captain Cat´s Môr

14.01.2016

Krémový Seafood Chowder neboli rybí polévka s delikátní, jemně zauzenou kořenicí směsí Captain Cat´s Môr – delikatesa pro všechny milovníky mořských pokrmů.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Hot dog s kečupem z červené řepy

11.12.2015

Gourmet hot dog v té nejpoctivější verzi, a to s božským kečupem z červené řepy, pořádnou dávkou čedaru a jednoduchou cibulovou marmeládou.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Sépiové tagliatelle s kuřecím masem

10.12.2015

Kombinace kuřecího masa a brokolice v tomto receptu je mimořádně zajímavá, zvláště pokud k ní přidáte citronovou kůru a řepkový olej s příchutí citrónu. Těstoviny jsou mimořádně osvěžující, mají vysloveně středomořský charakter..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Banánové lívance s tvarohem a marakujovým krémem

26.10.2015

Snadný recept na Banánové lívance s tvarohem a marakujovým krémem. Pokud hledáte recept na nezapomenutelný ovocný dezert vhodný k nedělnímu obědu. Vyzkoučejte sladké amoletky s tvarohem a marakujovým krémem.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Kuřecí špíz s ananasem, chilli a Nutter Coconut

26.10.2015

Kuřecí špíz s ananasem, chilli a Nutter Coconut recept pro opravdové gurmány. Kuřecí prso nakrájíme na kostky a osolíme. Ananas oloupeme a nakrájíme na kousky stejné velikosti jako kuřecí prso. Napichujeme střídavě spolu s chilli papričkami na cca 20 cm d

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Jablečný crumble s ostružinovým octem

26.10.2015

Jablečný crumble s ostružinovým octem, recept: Jablka oloupeme, zbavíme je jadřinců a nakrájíme na cca 1 cm velké kousky nebo plátky. V míse je posypeme cukrem, moukou a skořicí. Opatrně promícháme, aby se kousky jablek nerozlámaly. Přidáme ocet.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Zeleninový salát s avokádem

26.10.2015

Zeleninový salát s avokádem. Postup: Salát, mrkev a avokádo dáme do velké mísy. Olej smícháme s kořenící směsí a nalijeme na salát do mísy. Důkladně promícháme a rozdělíme na talíře. Navrch můžeme ještě poprášit kokosovou směsí. Dozdobíme bazalkou.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Šafránová Sadri rýže s kuřecím masem a dřišťálem

26.10.2015

Ověřený recept na šafránovou Sadri rýži s kuřecím masem a dřišťálem. Rýži okořeníme skořicí, kmínem a harissa kořením. Přelijeme ji i s vodou, ve které se namáčela, do hrnce k dušeném zelenině. Přilijeme šafránovou vodu a promícháme.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Marinovaný losos se salátem s quinoou a cizrnou

25.10.2015

Marinovaný losos se salátem s quinoou a cizrnou je velmi oblíbený recept pro ty, kteří preferuji zdravou kuchyni. Lososa vyndáme z chladničky alespoň 15 minut před tepelnou úpravou. Mezitím si připravíme přílohu.

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Sépiové tagliatelle s rybou a sušenými rajčaty

25.10.2015

Sépiové tagliatelle s rybou a sušenými rajčaty. Recept Do dostatečně velkého hrnce dáme nejprve vařit vodu na těstoviny (na jedno balení těstovin zhruba dva litry osolené vody s olivovým olejem.) Nakrájíme rybu na větší kostky

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Candát s rýží Sadri a pečenou zeleninou

25.10.2015

Delikatesní recept na candáta s rýží Sadri a pečenou zeleninou. Příprava ryby je velmi snadná jakmile je candát orestovaný, vyndáme ho a na pánvi postupně přidáváme a restujeme zeleninu. Candáta přendáme na směs a dáme do trouby

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Zmrzlinový pohár s ovocným krémem s marakujou a citronem

6.10.2015

nezapomenutlý zmzlinový dezert s názvem Zmrzlinový pohár s ovocným krémem s marakujou a citronem snadno vyrobíte z kvalitní smetanové zmrzliny a ovocného krému s marakujou a citronem

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Zmrzlinový pohár s Gourmet Popcorn Javorový sirup a pražené pekanové ořechy

6.10.2015

Originální a snadná varianta zmrzlinového poháru jistě potěší a překvapí vaše hosty... Připravte si skvělí zmrzlinový pohár s Gourmet Popcornem Javorovým sirupem a praženými pekanovými ořechy podle našeho receptu

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Pečená brambora s Bacon Jam

25.09.2015

Brambory důkladně omyjeme, osušíme a 6x propíchneme vidličkou. Brambory potřeme olivovým olejem a ze všech stran posypeme mořskou solí. Pečeme v troubě na mřížce při teplotě 200 stupňů asi 60 minut. Upečené brambory by měly být na zmáčknutí měkké..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Sépiové tagliatelle s plody moře, pažitkovým pestem a smetanou

24.09.2015

Piniová semínka opečeme v troubě na pečícím papíru při teplotě 120 stupňů asi 20 až 25 minut (je to bez práce a nepřipálí se). Pažitku přesekáme nahrubo nožem a dáme ji do vyšší konické nádoby, přidáme parmazán, opražené piniové oříšky, olivový olej..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Malinová horká čokoláda

24.09.2015

V malém kastrůlku smícháme mléko a smetanu a za stálého míchání pomalu zahříváme. Jakmile se začnou vytvářet při okrajích bubliny (před varem), odstavíme a vmícháme bílou čokoládu, dokud se zcela nerozpustí. Ponorným mixérem čokoládovou směs krátce..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Jehněčí kýta se zapečenými bramborami a zelenými fazolkami

29.08.2015

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky tloušťky silné cca 3mm. Vejce rozšleháme, přilijeme smetanu, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Plátky brambor smícháme s cibulí a zalijeme smetanovou směsí. Vše naskládáme do vrstev do máslem..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Ovocný salát s makovo-balsamikovým dresinkem

27.08.2015

Z melounů vyřízneme kuličky a nektarinku rozkrájíme na tenké klínky. Ovoce smícháme se 4-5 polévkovými lžícemi dresinku, rozdělíme na talíře, posypeme borůvkami a ozdobíme snítkou meduňky..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Steak s pepřovým máslem, salátem a rozpečenou bagetkou

24.08.2015

Do změklého másla vmícháme vidličkou směs koření. Bagety rozkrojíme a potřeme máslovou směsí v tenké vrstvě. Zbylé kořeněné máslo vyklopíme na potravinovou fólii, zarolujeme a zformujeme do tvaru válečku. Uložíme do mrazáku (nebo do ledničky..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Salát s grilovanou zeleninou a trhaným kuřecím prsem

24.08.2015

Nejlépe den předem uvaříme 2 kuřecí prsa v osolené vodě, do které přidáme kousek cibule a pár kuliček nového koření a černého pepře. Necháme vychladnout ve vývaru, a pak uložíme zvlášť maso a vývar do ledničky. (Vývar použijeme na kuskus v druhém..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI
Losos s krevetami, kuskusem a grilovanou zeleninou

24.08.2015

V pánvi na mírném plameni mírně prohřejeme olivový olej s kořením Original Sea Pepper. Rybí filety potřeme směsí ze všech stran kromě kůže. Krevety potřeme celé a necháme chvíli odležet. Mezitím nakrájíme cuketu a lilek na 1 cm silná kolečka a posolíme..

Číst celý článek SDÍLET S PŘÁTELI

Kategorie

Nepromeškejte party box

Zbývá již jen:

Dní
Hodin
Minut

Smakujto.cz © 2015 | MONSTER MEDIA, s.r.o.