Hot dog s kečupem z červené řepy

Hot dog s kečupem z červené řepy
Autor receptu | Foto: Coolinari
Doba přípravy: 30 min
Porce pro 4 osoby
  • 500g kvalitního mletého hovězího masa
  • 4 menší bagetky
  • 2 cibule
  • 150g čedaru
  • čerstvě mletý pepř

1
Použijte opravdu kvalitní mleté hovězí maso. Osolte ho a opepřete. Nastrouhejte sýr a zamíchejte do masa. Vytvarujte válečky podle své chuti. Mohou být tlustší a kratší, nebo tenčí a délší. Rozpalte pánev a maso opečte z každé strany. Uvnitř by mělo být stále růžové, jako u burgeru, ale stupeň propečení je vaše volba.

2
Cibuli nakrájejte na kolečka a na troše másla s olivovým olejem ji pomalu restujte. Míchejte, cibule zkaramelizuje a získá skvělou sladkou chuť. Asi po dvaceti minutách by měla být hotová. Přidejte k ní lžíci cukru. Cibule bude fakt dokonalá. Prakticky vytvoříte tu nejjednodušší verzi cibulové marmelády.

3
Rozřízněte bagetky, vložte cibuli, přidejte maso a hot dogy vydatně polijte kečupem z červené řepy. Navrch ještě trochu nastrouhaného sýra a je hotovo.

Hot dog s kečupem z červené řepy Hot dog s kečupem z červené řepy
Hot dog s kečupem z červené řepy Hot dog s kečupem z červené řepy
Hot dog s kečupem z červené řepy Hot dog s kečupem z červené řepy
Hot dog s kečupem z červené řepy

Kategorie

Nepromeškejte party box

Zbývá již jen:

Dní
Hodin
Minut

Smakujto.cz © 2015 | MONSTER MEDIA, s.r.o.