Sdílet
Pečené müsli Švestkové s mákem

Nutriční hodnoty na 100g výrobku

Energetická hodnota 1661 kJ
Tuky 13,0g
Sacharidy 60,0g
Bílkoviny 10,0g

Pečené müsli Švestkové s mákem

Výrobce: Janova pec

Švestky s mákem v inovativní a zdravější podobě! Křupavé ovesné vločky s lyofilizovanými švestkami doplněné lahodnou tmavou čokoládou a makovými semínky jsou jako stvořené pro milovníky klasických českých chutí. Jsou výbornou zdravou snídaní či svačinkou. Skvělé jsou v lázni vlažného mléka. Smíte je ale chroupat i jen tak, až Vás bude honit mlsná. Skvělé nejen pro všechny Makové mužíčky a Makové panenky!

Obsah: 350g

109 Kč

Složení:

ovesné vločky (65%), tmavá čokoláda (10%) (kakaová hmota, kakaové máslo, máslový olej, sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma, cukr), lyofilizované švestky (6%), mák (6%), med, olivový olej.
Alergeny jsou v textu složení uvedeny podtrženě. Může obsahovat stopy sezamu, lepku, arašídů a ostatních suchých skořápkových plodů.

Poznej svého výrobce:

Není tomu tak dávno, co Jan Král upekl svoji první várku pečených müsli. Půl roku před tím ale počítal a vymýšlel receptury, název, obaly a odhodlával se k prvnímu kroku. K pečení müsli ho přivedla touha po samostatnosti a láska k jídlu. Janovou inspirací byla jeho expřítelkyně, která si müsli sama pekla. Přestože má Jan Král vzdělání ekonomické, o potravinářství se zajímá dlouho. Stále zužitkovává zkušenosti z potravinářského závodu, ve kterém pracoval během studia na vysoké škole. Díky mamince poznal menší i větší ekologické zemědělce či výrobce, a ti mu pomohli nalézt ten správný způsob „jak na to“.
Až do vzniku Janovy pece nebylo na trhu k dostání kvalitní zapékané müsli. Konvenční müsli je plné cukru, pšenice, palmového tuku a obsahuje mizivé množství ořechů. Pokud je v něm ovoce, tak z velké části pouze rozinky. Své müsli nazývá zakladatel Král pečené. Nejen, aby se odlišil, ale slovo zapékané nezní příliš libě. Křupavé dobroty peče na okraji Prahy, kde má pronajatý malý prostor. Styl je dán názvem Janova pec a filozofií výrobků, kdy je nejdůležitější důraz kladen na kvalitu. Janova pec má evokovat dobu, ve které se vyráběly kvalitní potraviny, protože ještě nebyly známy náhražky a další aditiva a ani jejich užívání doba nevyžadovala. Podle Jana je pro tvorbu nejpodstatnější schopnost dotahovat věci do konce. Neustále pracuje na rozšíření sortimentu. Navíc, čím vice v oboru získává zkušeností, tím mu vývoj trvá déle. Stává se nerozhodnějším, protože stále přibývá aspektů, které je při vývoji nutno vzít v potaz. V dalším směřování ho ovlivňuje rodina a blízcí přátelé. Důležité jsou rady od zkušenějších kolegů podnikatelů. Misí je pokračovat v nastoleném trendu. Pomalu rozšiřovat nabídku a získávat stále více spokojených zákazníků. Za svůj největší úspěch považuje to, že Janova pec nevyhasla a peče kvalitní müsli již dva roky.

Související zboží

Smakujto.cz © 2015 - 2018 | Všechna práva vyhrazena