Sdílet
Džem Extra Jablko Šafrán Růžový pepř

Nutriční hodnoty na 100g výrobku

Energetická hodnota 725 kJ / 174 kcal

Marmelády s příběhem Džem Extra Jablko Šafrán Růžový pepř

Výrobce: Hana Šindlerová - Marmelády s příběhem

Prémiový speciální džem v neotřelé kombinaci chutí - jemné chuti jablek, delikátního šafránu mancha a růžového pepře uspokojí každého gurmeta. Je famózní ve spojení se sýry. Luxusní krémová konzistence má neuvěřitelně hedvábnou texturu a jemnou ovocnou chuť. 
Prémiový džem je vyráběn ručně, výhradně z čerstvého zralého ovoce a dalších ingrediencí prvotřídní kvality. Neobsahuje žádná umělá aditiva a ani kyselinu citronovou, nýbrž jen čerstvě vylisovanou citronovou šťávu, což odlišuje džemy paní Hany od ostatních značek. 

Obsah: 145g

149 Kč

Složení:

jablko 97g-65g,/100g-65%, cukr 48g-32g/100g-32%, šafrán, růžový pepř, čerstvě lisovaná citronová šťáva, 100% přírodní pektin.

Poznej svého výrobce:

Počátky příběhu marmelád Hany Schindlerové lze spatřit již v jejím mládí, kdy celé dny trávila s babičkou a dědou na zahradě, trhali ovoce, které hned zpracovávali, přes zimu pili šťávu z černého rybízu a na Vánoce mlsali „babiččinu rybízovou“. Uplynulo pár let a z holčičky se stala dáma, která začala hodně cestovat. Evropa, Blízký Východ, Karibik, Indonésie, Afrika… Ať již cesty byly její pracovní či soukromé, vždy je měla spojeny s jídlem. Po pěti letech strávených v Německu se vrátila zpět do Čech. Již za svého pobytu tam začala koketovat s myšlenkou, že začne s vlastní produkcí marmelád a delikates, ale až smutný příběh, na jehož konci je ona, matka samoživitelka, její dvě malé děti a neplánovaný návrat do domoviny, ji vyburcoval k odhodlání jít na trh s vlastní kůží a vlastními produkty. Předtím dlouho váhala, ale rodina, přátelé - ti všichni ji začali přemlouvat, aby umožnila i ostatním ochutnat svoje dobroty a dovolila jim zakoupit si je během celého roku. Záhy si také uvědomila, že objevila skutečnou díru na českém trhu, neboť sehnat například malinovou marmeládu, která voní létem, lesem a na sluníčku dozrálou malinou nebo marmeládu k sýrům, která není přeslazená, má ovocný základ a je vhodně kořeněná, či arabské mátovo-koriandrové pesto, po jehož otevření se cítíte jako na arabském suku, bylo v té době prakticky nemožné. Jídlo je nedílnou součástí života Hany Šindlerové, každou volnou chvíli je na trhu nebo v kuchyni, po večerech čte kuchařky, z cest vozí pravou vanilku, ceylonskou skořici, africkou kávu i japonský čaj. Baví ji kombinovat, vymýšlet nové, často netradiční chutě.

Související zboží

Smakujto.cz © 2015 - 2018 | Všechna práva vyhrazena