Sdílet
Kečup z červené řepy SMOKED

  • Vegetarian
    Vegetarian
  • Vegan
    Vegan
  • GLUTEN-FREE
    GLUTEN-FREE

Nutriční hodnoty na 100g výrobku

Energetická hodnota 439kJ / 107kcal
Tuky 1,4g
       z toho nasycené 0,3g
Sacharidy 19,6g
       z toho cukry 18,4g
Vláknina 2,2g
Bílkoviny 1,6g
Sůl 1,45g

Kečup z červené řepy SMOKED

Výrobce: The Foraging Fox

Kečup z uzené červené řepy je 100% přírodní, zdravá alternativa klasického kečupu, která jej však chutí i množstvím prospěšných látek daleko předčí. Je vyroben z přirozeně sladké, na dubovém dřevě uzené červené řepy, jablek a tajného mixu koření.
Specialita má nespočetně mnoho použití a je jako stvořená pro letní grilování. Skvělá je ke grilovaným steakům, klobásám, pommes frites a do burgerů. Výborně se hodí i na přípravu dipů a omáček, třeba v kombinaci se zakysanou smetanou na toust s avokádem a krevetami. Pochutnávat si na ní však můžete od rána do večera. Ráno je výborná k míchaným vejcím, omeletám a do sendvičů s nejrůznějšími náplněmi. Lahůdku si můžete užívat i během brunch nebo oběda – je skvělá např. jako na studená přílohová omáčka k teplému quiche se salátem. Dokonalá lahůdka nejen pro letní grilování!
Delikatesa je bez alergenů, umělých barviv, ochucovadel a sladidel. Neobsahuje lepek a je vhodná také pro vegany a vegetariány.

Obsah: 255g

129 Kč

Složení:

jablka, na dubovém dřevě uzená červená řepa (39%), kvasný ocet z červeného vína, granulovaný třtinový cukr, olivový olej, mořská sůl, koření, řepkový olej. 

Recepty:

Marinovaný losos se salátem s quinoou a cizrnou Marinovaný losos se salátem s quinoou a cizrnou
Risotto s kečupem z červené řepy Risotto s kečupem s červené řepy
Hot dog s kečupem z červené řepy Hot dog s kečupem z červené řepy
Lososový burger s kečupem z červené řepy a lilkovou majonézou Lososový burger s kečupem z červené řepy a lilkovou majonézou

Poznej svého výrobce:

Poté, co Frankie Fox, jedna ze zakladatelek značky Foraging Fox, zanechala své práce ve městě, aby se mohla více věnovat svým dětem, rozhodla se navázat na své zážitky z idylického dětství prakticky. Jako dítě trávila spoustu času venku s otcem objevováním světa rostlin a hub a v kuchyni s matkou vyvařováním a zavařováním úrody z domácí zahrady. Na své vlastní zahrádce tak začala pěstovat všechny možné plodiny určené k domácí spotřebě a během toho pro ně hledala ideální způsob konzervace. Nejúrodnější z výpěstků, jablka a červená řepa, se staly základem pro vznik jedinečného domácího kečupu. Netradiční kombinace vznikla při domácím kuchyňském projektu, kdy Frankie spolu se svými dětmi vymýšlela, co všechno by se dalo z červené řepy vyrobit, aby chutnala i jim. Po tříletém intenzivním vývoji produktu uvedla Frankie spolu se svou bývalou kolegyní a nynější společnicí, Desiree Parker, lahodného fialového krasavce v roce 2014 na trh pod značkou Foraging Fox. Název byl přitom inspirován skutečnou „liškou na lovu“, otcem Frankie, Rolandem Foxem, který objevování a „lovu“ krásných rostlin a hub zasvětil celý život. A tak se ze zážitků z dětství a z koníčku v dospělosti stalo pro obě zakladatelky značky seriózní povolání.

Související zboží

Smakujto.cz © 2015 - 2018 | Všechna práva vyhrazena