Sdílet
Klobásky Clásico Salami 38g
  • SUGAR-FREE
    SUGAR-FREE
  • NUT-FREE
    NUT-FREE
  • GLUTEN-FREE
    GLUTEN-FREE
  • LACTOSE-FREE
    LACTOSE-FREE

Nutriční hodnoty na 100g výrobku

Energetická hodnota 1848kJ/445kcal
Tuky 34,9g
       z toho nasycené 9,7g
Sacharidy 1,9g
       z toho cukry 0,5g
Vláknina 0,0g
Bílkoviny 31,1g
Sůl 4,4g

Iberijské klobásky Clásico Salami

Výrobce: Mr. Filbert´s

Prémiové salámové klobásky Clásico Salami, ručně vyráběné podle tradiční receptury z masa iberských černých prasat, jsou díky šetrné metodě zpracování a využití přírodních ingrediencí jednou z nejkvalitnějších masových pochoutek na současném evropském trhu. Klobásy můžete využít jako tapas (španělsky „jednohubky“) k rulandskému šedému vínu (Pinot Grigio). Výborně se hodí též ke sklence chlazeného piva. Můžete je ovšem mlsat i jen tak samotné. Díky praktickému „cestovnímu“ formátu jsou gurmánaské klobásky vhodné i jako svačinka na výlety, do auta nebo do kanceláře. Jsou bez lepku a neobsahují přidaný cukr. Pyšní se vysokým obsahem bílkovin.
Pozn.: Iberská prasata produkují kyselinu olejovou obsahující nenasycené mastné kyseliny. Maso z iberijských prasat živených žaludy má oproti klasickému vepřovému mnohem intenzivnější chuť a hlubší buket.

Obsah: 38g

79 Kč

Složení:

vepřové maso, sůl, vepřová bílkovina, dextrin, dextróza, koření, antioxidant: erythorbát sodný,  regulátor kyselosti: citronan sodný, přírodní příchuť, konzervant: dusitan sodný, dusitan draselný, kvasnicový extrakt, jedlá kolagenová střívka, konzervant: sorban draselný, natamycin.
Na 100 g hotového výrobku použito 182 g vepřového masa.
Alergeny jsou v textu složení uvedeny podtrženě.

Poznej svého výrobce:

Značku Mr. Filbert´s založili v roce 2010 dva přátelé, Mark Taylor a Paul Dooley. Oba byli vášnivými gurmány a oba měli za sebou letité zkušenosti v jídelním průmyslu. Jejich brandu propůjčila svou tvář fiktivní postava excentrického pana Filberta, jehož jméno vychází z původního anglického názvu pro lískový oříšek, což tématicky odpovídá poli působnosti obou pánů. Podařilo se jim totiž uvést na trh inovativní řadu unikátních oříškových snacků vyrobených ze 100% přírodních lokálních surovin. Ořechy praží horkým vzduchem. Při výrobě mistrně využívají lahodného  řepkového oleje, který se tak stává součástí originálního způsobu zpracování, jehož autorem je právě Paul.
Oříškové delikatesy byly postupně doplněny olivovými snacky, které jsou místo do skleniček umístěny do praktických cestovních „kapes“.
Ořechové a jiné dobroty obou pánů dosud získaly řadu mezinárodních ocenění.

Související zboží

Smakujto.cz © 2015 - 2018 | Všechna práva vyhrazena