Sdílet

Cabernet Moravia - Kobylské vinařství Čačík

Výrobce: Kobylské vinařství Čačík

Víno z produkce malého naturálního vinařství, vznikalo tradičními rukodělnými postupy. Hrozny jsou z kobylských vinic, vypěstované v režimu ekologického zemědělství, s certifikací BIO. Víno kvasily původní - autochtonní kvasinky, nebylo čiřeno, filtrováno a jen střídmě ošetřeno oxidem siřičitým tak, abychom vás nepřipravili o žádný z prožitků při setkání s naším vínem. Případný sediment není na závadu...

12% alk., 0,2 g zbytkového cukru, síra volná/veškerá 12/41mg

Prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázán.

Objednáním potvrzuji, že jsem starší 18 let.

299 Kč

Poznej svého výrobce:

Jsme malé přírodní vinařství, hospodařící na vinicích o rozloze 4,5 ha, v obci Kobylí. Od listopadu 2018 disponujeme certifikací BIO, při ošetřování vinic tedy nepoužíváme žádnou chemii, mimo šetrné prostředky pro ekologické zemědělství. Využíváme jednotlivé expozice, které tratě Lácary, Padělek a Skalka mají.
Vína z hroznů vlastní bio produkce, vyrábíme tradičními metodami, za využití spontánního kvašení a dlouhého ležení na jemných kvasničních kalech, opět bez použití kupovaných preparátů jako jsou kvasinky, enzymy a jiná „zkrášlovadla“. Na vína nespěcháme, ale dáváme jim čas. Díky tomu vznikají vína suchá, aromatická a chuťově vyvážená. Přesně taková, jaká by měla být..

Smakujto.cz © 2015 - 2018 | Všechna práva vyhrazena