Joe & Seph´s

Inspirován četnými cestami po USA založil Joe Sopher v roce 2010 rodinnou firmu Joe & Seph´s s cílem vyrábět ten nejchutnější popcorn na světě. Místo běžného způsobu výroby pražením na oleji zvolil metodu tzv. “air popping“, tj. pražením horkým vzduchem.

Svůj popcorn dochutil máslovým karamelem, na jehož unikátní chuti pracoval několik let. Postupně rozšířil svou řadu gourmet popcornů o další inovativní příchutě.
Přitom se mu podařilo ve světě popcornu něco doposud nevídaného. Dosáhl toho, že se při konzumaci jediného kousku popcornu uvolňují jednotlivé chutě v postupných intervalech. Veškerý popcorn se navíc ručně přebírá, takže u něj na rozdíl od klasického popcornu nenarazíte na tvrdé části slupek.

V současné době Joe & Seph´s vyrábí okolo 500 kg popcornu za den a na jeho vývoji se podílí tým špičkových šéfkuchařů. Joe & Seph´s popcorn získal řadu mezinárodních ocenění.

Joe & Seph´s Gourmet Popcon v anglickém pubu | foto: Joe & Seph´s
Gourmet Popcorn | foto: Joe & Seph´s
Zmrzlinový pohár s Gourmet Popcorn Javorový sirup a pražené pekanové ořechy | foto: Joe & Seph´s


Smakujto.cz © 2015 - 2018 | Všechna práva vyhrazena